Bouwblokken
Titel
Blijf in beweging
Tekst

Het onderwijs verandert voortdurend. En ook de arbeidsmarkt wordt steeds dynamischer. Dat vraagt om werknemers die zichzelf blijven ontwikkelen. Hoe blijft u up-to-date? Denk bijvoorbeeld aan:

  • Vakbladen en blogs over het vak lezen, zoals Rentree
  • Relevante congressen en evenementen bezoeken. Bekijk ons aanbod van trainingen en meetings in de agenda.
  • Ideeën uitwisselen met collega’s en vakgenoten, fysiek en online. Sluit u aan bij relevante groepen op LinkedIn en ga in discussie.
  • Bijscholing, bijvoorbeeld op het gebied van digitalisering en nieuwe lesmethoden. Bespreek de mogelijkheden met uw leidinggevende.
Titel
Intern doorstromen
Tekst

Mogelijk zijn er kansen om binnen uw eigen school (schoolbestuur) te veranderen? Door op een andere locatie te gaan werken. Of werkzaamheden van andere functies op u nemen. Wees zelfbewust en maak uw ambities duidelijk. Doordat u de organisatie, cultuur en collega’s kent, heeft u voor een nieuwe (andere) functie mogelijk een groot voordeel ten opzichte van externe kandidaten.

Titel
Extern doorstromen
Tekst

Komt u tot de conclusie dat u niet meer op uw plek zit, ga dan in gesprek met uw werkgever. Met een proactieve houding heeft u meer invloed op het vervolg van uw loopbaan. Mocht uw werkgever een outplacementtraject voorstellen, kies dan een traject dat bij u past en u helpt bij het maken van de juiste keuzes. Zelf de regie nemen geeft nieuwe energie en kansen.

Titel
Op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Tekst

Kijk eens in de Onderwijsvacaturebank. Daar vindt u vacatures in het primair onderwijs. U kunt eenvoudig zoeken op regio en functie.
Maak een profiel als werkzoekende aan. U ontvangt dan interessante vacatures automatisch via e-mail en kunt direct solliciteren.

Omschrijving
Regie nemen op de eigen loopbaan: Het is verstandig én leuk. Wie weet wat past bij zijn of haar behoeftes en de juiste keuzes maakt, blijft met meer plezier aan het werk. Door actief aan uw ontwikkeling te werken, staat u ook sterker op de arbeidsmarkt. Ga daarom aan de slag met uw loopbaan en denk na over waar u over een paar jaar wilt staan.
Downloads
Korte omschrijving
Neem zelf regie op uw loopbaan en sta sterker op de arbeidsmarkt. Denk na over uw ambities en mogelijkheden.
Rangschikking (volgordelijkheid)
-49
Afbeelding met ondertitel
Afbeelding
wo, 07/06/2022 - 13:01
sylvia.szely
Jonge leerkracht is tassen van leerlingen aan het opruimen
Standaardverhouding van foto overschrijven
Websitebrede afbeeldingsverhouding gebruiken